yrityksille

Hyvä ruoka - parempi mieli! Pidä huolta yrityksesi tärkeimmästä voimavarasta eli henkilökunnasta mahdollistamalla heille maittava lounasruoka joka päivä!

räätälöity ratkaisu juuri teidän tarpeisiinne

Palvelemme yrityksiä heidän tarpeidensa mukaisesti toimittamalla lounasruokaa suoraan työpaikoille tai tarjoamalla sopimusruokailun meidän ravintoloissamme. Lisäksi saat kauttamme maittavat tarjoilut kaikkiin yrityksenne tilaisuuksiin!

Coffee Bean

sopimuslounas ravintolassa nautittuna

Pyydä tarjous sopimuslounaasta yrityksellenne. Hinta määräytyy henkilömäärän perusteella. Yrityksenne voi esimerkiksi tarjota osan lounaan hinnasta työntekijöillenne ja osan työntekijät maksavat itse lounaan yhteydessä. Yrityksen osuus laskutetaan yritykseltänne kuukausittain toteutuneen henkilömäärän mukaisesti.

Coffee Bean

lounastoimitus paikanpäälle

Mikä olisikaan parempaa kuin maittava kotiruokalounas suoraan työpaikalle tuotuna? Toimitamme sopimusasiakkaillemme lounaat myös suoraan työpaikalle yksittäispakatuissa astioissa. Henkilökuntanne voivat ennakkoon valita haluamansa annokset kunkin viikon lounaslistasta ja ne toimitetaan sovittuna aikana suoraan teille. Laskutus tapahtuu kuukausilaskutuksena yritykseltänne.

Coffee Bean

kokous- ja tapahtumatarjoilut

Meiltä voitte tilata myös kaiken muun tarvittavan tarjoilun yrityksenne erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kauttamme hoituu tarjottavat pienistä kokouksista suuriin tapahtumiin joko paikan päälle toimitettuna tai noudettuna toimipisteistämme. Pyydä tarjous tapahtumaasi!

Pyydä tarjous

lounaskuljetus

Kuljetettu lounas maistuu yhtä herkulliselta kuin paikanpäällä nautittu, kun se on pakattu kauniisti ja se sisältää monipuolisesti salaatin, lämpimän ruuan ja jälkiruoan.

Tule käymään!

KAUHAJOKI

Arkisin ma-pe klo 8-15

KARVIA

Arkisin ma-pe 8-17

Ota yhteyttä

KAUHAJOKI

+358 40 5002176
Pohjoinen Yhdystie 2
61800 Kauhajoki

KARVIA

+358 40 1543869
Kylä-Karviantie 14
39930 Karvia

SÄHKÖPOSTI

info@kotipata.fi